Salau la cuptor

de jolygina in Salau, 7 Feb 2012 | 11676 vizualizari

 

sper sa nu ma insel ,cred ca salau era ,nu le am cu pestele dar a fost delicios

 

INGREDIENTE

  • un salau maricel (primit daca se poate)
  • 2 morcovi
  • putine condimente de peste sau delicat
  • piper
  • o felie de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Curatam pestele bine, il masam bine cu condimente si il punem intr-un vas cateva ore acoperit 

Curatam morcovii si ii taiem rondele, ii asezam in tava in care preparam pestele ca o patura de morcovi, dupa care asezam pestele peste morcovi. Felia de telina o taiem si pe ea cubulete si o bagam in peste.

Punem pestele la cuptor circa 30 de minute la foc potrivit. Iil putem servi cu legume fierte si un pahar de vin alb .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

jolygina 1

10.02.2012, 10:32

da foarte gustos a fost ,cu prima ocazie o sa iau acelas peste

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:10

Asa este , salaul -un deliciu !!!

jolygina 1

14.05.2012, 14:43

intradevar foarte bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salau cu legume si salvie - la cuptor